sunnuntai 5. elokuuta 2012

Keep calm and carry on!

En oo taaskaa jaksanu päivittää joka päivä, hupsis!
Mut ei oo kauheesti ollut mitään ilmoitettavaakaan, perjantaina mulla oli ensimmäinen ajotunti ja se meni ihan hienosti, kai.. Jarru ja kaasu aivan erillaiset kun mopoautossa, hiukan piti hakea sitä tasasta kaasua ja pysähdystä, kaks kolme kertaa taisin saada auton sammumaan :D Tiistaina sitten uudelleen, jes, se on kivaa !
Perjantaina tuli ekstempporee juoma ilta kun Tilda pyysi ja mentiin sitten niille ja sinne tuli joku neljä poikaa, yhden niistä tiesin jo ennestään ja muut oli aivan tuntemattomia.

Somersby ♥
Lauantaina vietin päivän Katan ja Markon luona viihdyttämässä kummityttöä Inaria (♥). Käytiin porukalla uimassa läheisellä uimarannalla ja grillattiin. Ennen Inarin syntymää pidin Katan ja Markon koiria Aksua ja Pepiä (kiinan harjakoira) mun vauvoina ja aina leikin niiden kanssa ja pidin sylissä ja nyt, kun leikin inarin kanssa ne ovat mustasukkaisia, jos en huomioi niitä ne istuu viereen ja vinkuu ja kuoputtaa tassulla jalkaan.. :D Myöhemmin illalla lähtiessäni kotiin päin soitin Tildalle ja mentiin meille katsomaan Tunteet pelissä- tuontatokautta jotka lainasin Katalta :)

Tänään olen vaan ollut koneella ja nyt koston jälkeen menen Marin kanssa kaupunkiin vielä.

Viiminen viikko lomaa, en taho kouluun.. huoh, tää loma on mennyt töissä ja kotona neljän seinän sisällä istuen.. Huomenna menen Anskun kanssa kaupunkiin, ei olla juteltu pitkiiin aikoihin niin on hyvä nähdä välillä :)



Nää on näitä pahimpia kynnen halkeamia..


Tää on niin mainio ja niiin suloinen ♥

Paidassa lukee "I'm so cute that daddy can't help but spoil me" eli olen niin suloinen ettei isä auta vaan hemmottelee,
tai jotain semmosta :D
 Koitan hankkia sitä kunnon kameraa, alkaa kännykän laatu ärsyttään !
Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti